VinCE Magazin

Catler Grill&Bor a VinCE Bár programjában



Forró, krémes kávé, tökéletesen elkészített steak pont úgy, ahogy szeretnénk. Hogy az embernek ne kelljen megalkuvónak lennie, egy tökéletes konyhai segítőre van szüksége, aki maximális eleganciával és szakértelemmel, a legmagasabb fokon teljesíti minden vágyát.

A Catler márka pont ilyen: letisztult, de elegáns, masszív és közben gyengéd. A legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A nemesacél ötvözetből készült, egyedülálló Catler-termékeket a VinCE Budapest 122-es és 124-es standján tekinthetik meg. A Catler gépeket a rendezvény ideje alatt a VinCE Webshopban is megvásárolhatják. Szombatonként pedig 14 órától a VinCE Arcoroc Gastro Barban finom grillfalatok, Törley és György-Villa tételek elfogyasztása közben ismerkedhetünk meg a márkával.

Steak_picA Calter Grill&Bor menüsora

  • Grillezett hal (fekete tőkehal, makréla) karalábépürével, és párolt karfiollal toast kenyéren – Törley Chardonnay brut pezsgő
  • Grillezett zöldspárga olvasztott mozzarellával, körtés szőlős citrusos gyümölcspürével – György-Villa Etyek-budai Zenit 2015
  • Párolt bárányszelet ribizlis meggyturmixszal – György-Villa Villányi Cabernet Sauvignon 2013
  • Feketeerdő sonka ruccoklával és balzsamecet krémmel – György-Villa Villányi Merlot 2009

Előadók: Fejszák Tamás, a Catler chefje és Laczkó Gábor, a Törley főborásza

További VinCE Budapest programok >>

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.