VinCE Magazin

Új információ a kínai kiállítással kapcsolatban!Korábban úgy informáltak minket, hogy a Guiyang expóra csak augusztus 3-áig lehet jelentkezni, de ma azt az információt kaptuk, hogy augusztus 10-éig mégis lehet jelentkezni.
A lényeg tehát még egyszer:
– Guizhou régió fővárosában, Guiyangban szervezi monumentális italexpóját a Kínai Népköztársaság kereskedelmi minisztériuma és a régió kormánya.
– A 3000 kiállítópavilonból 1100-at szánnak boros kiállítóknak. Magyarországot különösen szívesen látnák a kiállításon, olyannyira, hogy a hazánkból érkező pincészeteknek ingyenes kiállítóihelyet (ez egy ilyen kiállításon milliós nagyságrendű tétel), továbbá ingyen szállást és ingyenes országon belüli utaztatást ajánlanak.
– A vízum elintézésében ugyancsak segítenek. A jelentkező magyar pincészetek számát sem korlátozzák, nagy érdeklődés esetén egy külön pavilont nyitnak a magyaroknak.
– Az expo 2011. augusztus 18-20-án lesz.
– Van egy 800 eurós költség (szerződés, szerviz, vízum), viszont aki jelentkezik, megveszi a repülőjegyet és saját költségén szállítja ki a borokat, az 500 USA dollár visszatérítést kap.
Itt lehet jelentkezni és bővebb információt kérni:
孙超 (Ezt csak viccből írtuk ide, de hátha valakinek van ilyen billentyűje…)
evasc-z@hotmail.com

Comments are closed.