Nyereményjáték indul!

Reggel ágyban, párban habos kádban, társaságban, kerti partin, fogadáson, éjfélkor és éjfél után – egyszóval a pezsgő mindig jólesik, elegáns a kézben, egy kellemes pillanat az életben.

A VinCE Magazin és a Törley Pezsgőpincészet játékra hívják önt. Vásároljon egyet az említett márkák közül (Törley Gála, Törley Chardonnay Brut, Francois President Nyers, Francois President Rosé, Hungaria Irsai Olivér, Grande Cuvée Brut stb.) és készítsen-készíttessen egy fotót úgy, hogy ön vagy más pezsgőző ember is legyen a képen. Minél ötletesebb a helyszín és a helyzet, annál nagyobb az esély a győzelemre!

-A fotót küldje el az info@vincemagazin.hu címre, mi pedig feltöltjük a PezsgŐrület nevű Facebook oldalra, ahol ismerőseit is szavazásra buzdíthatja. Egy játékos csak egy képpel indulhat.

A moderálás jogát fenntartjuk.

Nyeremények

-A három hónapos játék során a VinCE szakmai zsűrije havonta három fotó készítőjét díjazza pezsgőcsomaggal. A csomag tartalma egy palack pezsgő (a fent említett márkák egyikéből), egy jégvödör, hat pezsgőspohár és egy pezsgőzáró. Az adott hónap három nyertese a többi hónap havi versenyében már nem vehet részt, de a főnyereményért való küzdelemben igen.

-A játék végén a közönség által két legjobbnak talált (a két legtöbb like-ot összegyűjtő ) fotó készítője páros belépőt kap a VinCE 2012-re, egyéves előfizetést a VinCE Magazinra, meghívjuk a novemberi pezsgőtesztünkre, ahol végigkóstolhat több mint 50 pezsgőt, előzetes egyeztetés alapján egy pincevezetéssel egybekötött pezsgőkóstolón vehet részt a Törley Pezsgőpincészetben és kap 2 karton (12 palack), a Törley, a Hungaria és a Francois pezsgőcsalád bármely tagjából tetszőlegesen összeállított pezsgőt!

A játék ideje: 2011. augusztus 8.–október 28.

A nyerteseket a VinCE Magazin lapszámaiban és a VinCE Magazin Facebook-oldalán is közzé tesszük.