A tegnapi VinCE-hírlevélben egy szeptemberi programra hívtuk fel a figyelmet, az Édes napokra, amelyre 5 páros belépőt is lehetett nyerni, ha valaki gyorsan válaszolt.
A kérdés így hangzott: Mi az Édes napok egyik vendégelőadója, Sarah Jane Evans Master of Wine bor- és csokiszakértő új könyvének címe.
Nos, gyors és jó megoldásban nem volt hiány! Eddig 187 helyes megfejtés érkezett, és ezúton elnézést kérünk mindenkitől, hogy ma már nem válaszolunk mindenkinek egyenként. Az első öt helyes megfejtés a hírlevél kiküldése utáni 3 percen belül (!) érkezett.

És aki a hírlevélről lemaradt volna, annak íme a program:

A hazai gasztrokulturális élet szeptember közepén (16–18-án) a legédesebb gyönyöröket kínáló fesztivállal gazdagodik: a magyar kézműves csokoládémanufaktúráktól a legismertebb nemzetközi édességmárkákon át a legjobb magyar cukrászatokig mindenki megmutatja magát. Hogy teljes legyen a földi örömünk erre a hétvégére, lesznek lekvárok, mézek, kávék, borok, pálinkák és koktélbár is. A szervezők meghívását elfogadta Sarah Jane Evans MW is, akivel a nagyközönség tavasszal a VinCE 2011-en is találkozhatott. Sarah Jane Evans nemcsak Master of Wine, hanem csokoládé-szakértő is, szakmai előadást tart majd, és az egyik standnál könyvét is dedikálja.

És a díszvendég:
http://www.edesnapok.hu/