VinCE Magazin

Az ifjú szakács új könyve



Segal Viktor a hazai fúziós gasztronómia egyik élfutára, ez vitathatatlan. Hobbiszakácsok sora tőle tanulta meg, hogy miként lehet gyöngyöcske formájú ehető szépséges valamit egy egészen más formájú élelmiszerből. Mostani második könyve (a Színek és ízek után) különösen a formákra koncentrál, így a címe is ez: Ízek és formák. 75 vadonatúj recept, amelyek szétszedhetők, hogy új kombinációk szülessenek – a variációk száma végtelen. A recepteket a szerző alkalmak szerint csoportosította: találunk családi ebédhez vagy kerti sütögetéshez is bőven ötleteket.
Az Ízek és formák szeptember 22­től kapható a Líra, Libri, Alexandra, Tóthágas, Bookline hálózatában, valamint a Tesco, Auchan, Cora áruházakban és független terjesztőknél.
Fogyasztói ár: 5490 Ft

Comments are closed.