VinCE Magazin

Élményvonattal a Csabai KolbászfesztiválraÉlményvonat indul a Cigar Tower Club szervezésében 2011. október 30-án a békéscsabai kolbászfesztiválra. Eredeti házias ízek, igazi kulináris élvezetek a dél-magyarországi megyeszékhelyen. A kolbászkóstolás közben, a bor-vigadalom keretében 30 pincészet várja vendégeket. Az egy napos kirándulás során a nagy múltú fesztivál programjai szórakoztatják az utasokat, mint a mezőgazdasági kiállítás, játékos gyerekprogramok, zenés, szórakoztató programok és a különféle vetélkedők, versenyek. Békéscsaba városa a gasztronómia mellett számtalan látnivalóval is várja vendégeinket, itt található Közép-Európa legnagyobb klasszicista evangélikus temploma, emellett érdemes ellátogatni a Munkácsy Mihály Múzeumba is, ahol a művész több képe is megcsodálható.
MENETREND
Budapest – Békéscsaba
Indulás: 8:50 Budapest Nyugati pályaudvar
Érkezés: 11:30 Békéscsaba
Útvonal: Budapest – Szolnok – Békéscsaba

Békéscsaba – Budapest
Indulás: 17.30 Békéscsaba
Érkezés: 20.05 Budapest Nyugati pályaudvar
Útvonal: Békéscsaba – Szolnok – Budapest
Részvételi díj
Retro Pullman osztályon: 9990 Ft/fő
Utazás Retro Pullman osztályon
A Retro Pullman osztályra érvényes részvételi díjak magukban foglalják menettérti jegyet és a helybiztosítást, valamint a korlátlan üdítőital illetve forróital fogyasztást. Utasaink választhatnak (foglaltságtól függően), két személyes fülkében, kisszalonban, vagy a nagyszalonban való elhelyezés között. A vonat személyzete egész úton gondoskodik az utasok kényelméről, illetve számos újság és magazin is ingyenesen a vendégek rendelkezésére áll. Az utazás során falatkákat az ülőhelyeken is felszolgálnak, illetve a vonat utasai a hazai pincészetek legjobb borai között is válogathatnak. Odaúton welcome drinkkel, a visszaúton az Orfeum kocsiban élőzenével várják az utasokat, és apró meglepetéssel készülünk a hazatérésre. A vonatban étkezőkocsi közlekedik, a Cigar Tower Club számára fenntartott kocsikban pedig szivarozni is lehet.
A fesztivál részletes programjáról bővebb információt a www.kolbaszfesztival.eu oldalon találhattok. A jelentkezéseket Goretity Tamás várja a 06 20 320 3915-ös telefonszámon 2011. szeptember 15-ig.

Comments are closed.