VinCE Magazin

VinCE a BorfesztiválonAki a Borfesztiválon fi zet elő egy évre a VinCE Magazinra, az azonnal megkapja a blomus asztali bortartót, melynek ára 3450 Ft. Az egyéves VinCE előfi zetés ára 5940 ft.

A Ramada Plaza Budapest hotel ambrosia éttermébe új chef érkezett, aki eljön a standunkra, és megkóstoltatja vendégeinkkel ínycsiklandó kreációit naponta háromtól ötig.

Az a közös a villa tolnay és a sabar borház boraiban, hogy mindegyiket Nagy László borász készíti. A Villa Tolnaynál borászati feladatokat látja el, a Sabar Borház pedig a saját pincészete. No és az is közös a két pincészet boraiban, hogy mindegyik nálunk lesz csak kóstolható, a VinCE-standon.

A VinCE-standon pálinkát is kóstolhat, mégpedig a kiváló gyümölcsökből készült kiváló Zimek pálinkákat. A Zimek
Manufaktúra számtalan érmet szerzett már, 2006-ban a HunDeszten az Év legjobb kereskedelmi főzdéjének címét nyerte el, az osztrák Destillata versenyen pedig 2007-ben és 2010-ben is nemzetgyőztes lett.

A vinorium borház számos haladó borkedvelőnek is bőven tud újat mutatni – a VinCE-standon most bolgár borokat kóstoltatnak minden nap délután öttől hatig.

E havi címlapsztárunkat is megkóstolhatják standunkon, mégpedig a kereskedelmi igazgató, Kardos Gábor kínálásában.

Este nyolc órától „a hal adja a másikat”. A METRO Wine Selection borai mellé párosíthatunk Szabó Péter halgasztronómiai szakértő, Metro Vevőakadémiai szakoktató által összeállított halételeket. A napi játék legjobbja Szabó Péter halak és halételek című könyvét viheti haza. A METRO Wine Selection borai között kóstolhatjuk többek között takler Cabernet Sauvignonját vagy frittmann Kunsági Irsai Olivér borát.

 

 

Naponta este hat és nyolc óra között mindent megkérdezhetünk az ideális borhűtőről, sőt a Miele borospoharak
mosogatásáról szóló kvízjátékával nyerhetünk is – nemcsak tapasztalatot, de rendezvénybelépőt is.

Comments are closed.