Újra hallható a Borjour rádiós bormagazin. A korábban a radiocafén hat éven át működő műsor továbbra is könnyed hangon, szórakoztatva informál– elsősorban a magyar borászat híreiről, eseményeiről, és legfőképpen: a magyar borokról, úgy, hogy a műsorvezetők élőben kóstolják témájukat… A Borjour 2012. január 11-től, szerda esténként 20 órától a Radio Q-n (FM99.5) jelentkezik, Megyeri Sárával (borász szakmunkás, mellesleg VinCE-szerző) és Nagy Sebestyénnel (borszakértő, a WSET diplomakurzus hallgatója, mellesleg VinCE-szerző).

Röviden a Radio Q-ról:

A Radio Q fiatal médium, 2007. május 25-én kezdte szórni adását földi sugárzással az FM 99.5 MHz-es hullámhosszon Budapesten és annak 50 kilométeres körzetében – illetve internetes adás formájában világszerte -, mint közlekedési és fogyasztóvédelmi főprofilú talk-rádió. Közlekedés és fogyasztóvédelem. E két fontos ügy képviselete motiválta a nem nyereségérdekelt adó alapítóit, akik azóta is tartják magukat az eredetileg megfogalmazott elvekhez, miszerint egy politikailag független rádiót kívánnak működtetni – a közösség szolgálatában.

A műsorokról bővebben itt olvashattok:

http://radioq.hu/index.php?page=musor

A Radio Q minden élő műsora interaktív, a hallgatók telefonon, sms-ben, email-ben, a radioq.hu honlapon keresztül pedig adásüzenetben vagy fórumbejegyzésben tehetik fel kérdéseiket, vagy oszthatják meg gondolataikat egymással illetve az adások készítőivel.