Vida Péter szekszárdi borász lett a 2011-es Év Bortermelője. Ugyan már gratuláltunk neki, a díjat azonban még nem kapta meg, erre február 5-én vasárnap egy pompás díszebéd közepette kerül sor.

A rendezvény a Corinthia Hotel Budapest Báltermében állófogadással kezdődik, mely során a vendégek apró koktél-falatkák fogyasztása mellett élvezhetik az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó termelőinek, az öt jelöltnek remek borait.  Az idei különleges menüsort, mely négy fogásból áll, Vida Péter boraira komponálva nemzetközi hírű gasztronómiai szakemberek, vendégchefek állítják össze. Az ünnepi program során a korábbi évekhez hasonlóan az ebéd elkészítésében a hazai gasztronómia kiemelkedő személyiségei vállalták a közreműködést, melynek köszönhetően gazdag és különleges ételkínálat várja a vendégeket.

Az ízek mesterei: Bernát Dániel András chef, U26 Étterem; Bolyki Péter sous chef, Corinthia Hotel Budapest; Buday Péter chef, Larus Étterem,  Ványi László chef, Thermal Hotel Visegrád;Takács Lajos chef, tulajdonos, Olimpia Étterem.
Az ebéd ételsorából a desszerteket és sajtokat már a bálteremben szolgálják fel, ahol újból lehetőség nyílik némi kellemes, kötetlen beszélgetésre és a korábbi években, az Év Bortermelője címet kiérdemelt borászok nagyszerű borainak ízlelgetésére.
A jó hangulatról, az igényes szórakoztatásról a Hot Jazz Band együttes gondoskodik.

Időpont: 2012. február 5., Vasárnap, déli 12 óra
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest Bálterme
(1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Bővebb információ: www.magyarborakademia.hu
A Gálaebédre részvételi jegyeket erre a linkre kattintva lehet igényelni.