Ezra Brant borszakíró, azonban a borászatok környékén előforduló rejtélyes gyilkosságok miatt nyomozni kezd. Ezra természetesen fiktív személy, egy kanadai borszakíró, Tony Aspler regényeiben detektívkedik. A sorozat eddig megjelent kötetei a Blood Is Thicker Than Beaujolais (A vér sűrűbb mint a beaujolais), a The Beast of Barbaresco (Barbaresco réme) és a Death On The Douro (Halál a Douro völgyében). A Warwick Publishing gondozásában már készül a következő kötet: Nightmare In Napa Valley (Rémálom a Napa-völgyben).

Tony Aspler nem mellesleg Kanada első számú borszakírója, akivel a magyar közönség személyesen is találkozhat márciusban! Tony Aspler a VinCE Budapesten a jégborok izgalmas világába kalauzolja közönségét természetesen néhány különleges kanadai és néhány más országbeli jégbor kóstolásával. (Aztán Tony Magyarországon tett látogatása után jön majd a Véres Villány és a Tokaji tőrös gyilkos…)

A workshop időpontja: 2012. március 25., vasárnap, 17.30, ára 2000 Ft (a workshopjegy aznapra váltott Napi Kóstolójeggyel együtt érvényes).

További információ: www.vincebudapest.hu

Továbi információ Tony Asplerről
Tony Aspler Kanada első számú borszakírója. 1975 óta foglalkozik borokkal. A Toronto Star napilapnak 21 éven keresztül volt állandó publicistája. Összesen 16 könyvet írt, köztük Kanada boratlaszát (The Wine Atlas of Canada), illetve a Vintage Canada, a The Wine Lover’s Companion és a The Wine Lover Cooks című műveket, legutóbbi könyve pedig az Utazások a dugóhúzómmal (Travels With My Corkscrew). Számtalan nemzetközi borszaklapban publikál, többek között a Wine Spectator, a Meininger’s Wine Business International, a Tidings, a Post City Magazines, a Lexpert, a kínai Fine Wine & Liquor és a www.decanter.com számára, illetve Tony a kanadai társszerző Tom Stevenson éves Wine Reportjában és Oz Clarke éves Pocket Wine Guide-jában, de rádiós műsora is van a kanadai 680News csatornán. 2007-ben Kanada legmagasabb kitüntetésében részesítették (Order of Canada). Társalapítója a Grapes for Humanity jótékonysági mozgalomnak, amely fogyatékos gyermekeket és a taposóaknák áldozatait segíti a borvilág közreműködésével.