A VinCE Budapest idén márciusban jóval hosszabb lesz: nemcsak egy szakmai nap került március 23-ára, péntekre a már megszokott  szombat-vasárnapi grandiózus borhétvége elé, hanem egy laza smooth jazz és funky koncerttel körített négyfogásos vacsora is lesz vasárnap este, hogy méltó „lecsengése” legyen az idei év legszebb boreseményének. A Mangalica és Társai Húspatika jóvoltából a Corinthia Hotel Budapest épületből ki sem kell mennünk a koncerttel egybekötött vacsorához, az ugyanis az épületben található Orfeum Clubban lesz (mínusz 1-es szint, bejárat a lobbyból).
A Húspatika március 25-i vacsorája az első állomása annak a programsorozatnak, amely, ahogy a szlogen is mutatja, arról szól, hogy érezzük jól magunkat, ha eszünk (az I Feel Good után szabadon…)

Bemelegítésnek, kattintson a képre a videó megtekintéséhez!


Tehát időpont: március 25., 19.00
Helyszín: Orfeum Club (Corinthia épülete), Budapest, Erzsébet krt. 43–49.
Zene: Peet Project Feat Pély Barna Smooth jazz & funk formáció
Menü: majorannás-tojásos mangalicarolád almás sajtsalátával, zsályás mangalica-raguleves pikáns tallérokkal, erdei gombák legjavával megtöltött mangalica bendője tángált Makó szülöttével, fokhagymában, fűszerekben dédelgetett mangalicasült fahéjas-almás káposztametélttel, Chocolitza testes, nemes vörösbor kíséretében.
Borok: Wunderlich borászat, Villány
Ár: 10 000 Ft  / fő (vacsora + borok + koncert), illetve 2000 Ft / fő (koncert + egy pohár pezsgő)
A jegyek megvásárolhatók a Húspatikában, a vincebudapest.hu oldalon és az Orfeum Club weboldalán. Aki vasárnapi VinCE Napi Kóstolójegyet és I feel food vacsorabelépőt is vesz, az a jegykombóra 10% kedvezményt kap. A kombinált jegyek a Mangalica és Társai Húspatikában és korlátozott számban a VinCE Budapest weboldalán is megvásárolhatók.

Jegyvásárlás:

1., Kattintson a VinCE Budapest weboldalára
2., Válassza ki a Napi Kóstolójegyet, március 25-ére és az I Feel Food Dinner jegyet
3., Írja be a 10 % kedvezményre feljogosító kódot a panel alján lévő „Enter promotional code” részhez: ifeelfood, majd kattintson az “Apply” gombra
4., Kattintson jobbra lent a narancssárga “Order Now” gombra
5., Végül töltse ki a regisztrációs adatokat
6., Kattintson a “Check out with Paypal” gombra, itt történik a fizetés

Egyéb jegyárusító helyek:
Orfeum
Húspatika