VinCE Magazin

Rozéáradat a VinCE BudapestenMegvolt a VinCE Magazin rozétesztje. Ugyan az eredményt csak az áprilisi számban tesszük közzé, a VinCE Budapest vendégei szombaton és vasárnap kipróbálhatják magukat – megkóstolhatnak kapacitásuknak megfelelő mennyiségű rozét, rangsorolhatják őket, mi pedig elmondjuk, hogy értékelése egyezik-e a szakértők ítéletével.
A rozé mellesleg nem olyan könnyű műfaj, mint azt sokan sejtik, íme tesztkoordinátorunk találó összefoglalója a kóstoló után:

 


Tündérország és szomorú fejecskék☹
A rozéteszt olyan, mint a lóverseny, bárki beelőzhet egy orrhosszal. Ez az a teszt, ahol lehetetlen megtippelni az első 5 helyet, évről évre változik a lista, itt senki sem mehet biztosra. Sokunkban az a tévképzet él, hogy rozéval nem foghatunk mellé, ami persze valahol igaz is, hiszen többnyire jól fogyasztható tételek egy vacsorához, vagy kerti partihoz. Akkor mégis mi a baj? Ahogy egyik tesztelőnk mondja: „Annak ellenére, hogy ez könnyed bor, mégis nehéz műfaj, nem szabad hibázni a készítésekor!”
Mert a színe szinte mindegyik bornak csodás, aztán a rítus következő lépéseként beleszagolunk és várjuk a tavasz bódító illatát, a friss málnát, a harmatos cseresznyét, aztán
☹néha csalódunk, ☺néha elégedetten még egyet szippantunk és várjuk a lenyűgöző íz könnyed áradását és most már sokkal többször☹, és alig-alig☺, de, ha☺, akkor nagyon-nagyon ☺ !!!!

Várunk mindenkit a VinCE Budapest idején a földszinti VinCE Bárban!

No comments yet.

Leave a Comment

Remember to play nicely folks, nobody likes a troll.