A VinCE Magazin júliusi számában tettük közzé a címben szereplő felhívást, amelyet most egy hónappal meghosszabbítunk, azaz szeptember 30-ig várjuk az info@vincemagazin.hu e-mailcímre azokat a boros képeket, amelyek eleget tesznek az alábbiaknak:

Ahol már van magyar bor – jutalom az étteremnek/hotelnek
Ha Ön is talál külföldön olyan éttermet vagy szállodát, amelynek magyar bor is van a borlapján, készítsen egy fotót – akár a telefonjával. Szeptemberi számunkban bemutatjuk a beküldött fotókon szereplő éttermeket, így hálálva meg, hogy magyar bort tartanak a borlapjukon. A képeket feltesszük a VinCE Magazin Facebook-oldalára is. Említse meg nyugodtan az étteremben, hogy milyen célból készíti a fotót, biztosan még kedvesebben mosolyognak majd… Ne felejtse el megírni, hogy hol készült a kép!

Ahol még nincs magyar bor – jutalom Önnek
Nem teszi ki a lábát anélkül, hogy ne csomagolna be egy palack magyar bort is a bőröndbe? Mi is így vagyunk ezzel, elég csak legutóbbi londoni utunkat említeni, ahol a metró közönségét avattuk be az autochton badacsonyi kéknyelű élvezetébe… Van hasonló története? Írja meg! Eszkimóval kóstoltat kadarkát? Fotózza le! Török bazárban kínál bikavért?
Örökítse meg! Finn vodkaivókat tanít meg a furmint örömére? Küldje el a fényképet nekünk! A képeket és sztorikat folyamatosan feltesszük a Facebook-oldalunkra, a legtöbb like-ot gyűjtő fotó készítője vagy történet szerzője 6-os borcsomagot kap a szeptemberi VinCE lapszám legjobb boraiból. A képeket és sztorikat a szeptemberi lapszámban is
bemutatjuk, a stábunk által legjobbnak ítélt pályázó pedig egy kétszemélyes üdülést nyer!

A képeket szeptember 30-a után tesszük közzé a Facebook-oldalunkon, ahol a legtöbb like-ot gyűjtő fénykép tulajdonosát jutalmazzuk.
Így esélye van annak is részt venni a játékban, aki most ér haza a nyaralásból, vagy netán most indul neki az egzotikus utazásnak.

Kanuhura – egy távoli paradicsomi sziget
Az Indiai-óceán meleg áramlataitól ölelve fekszik ez a varázslatos korallsziget, ahol egyszerre élvezhetjük az édeni természetességet és a luxust – 100 ötcsillagos, minden kényelemmel felszerelt villa búvik meg a pálmafák közt. Indonéz textíliák, Srí Lanka-i kerámiák, a homok és a tenger minden árnyalata gyönyörködtet, minden lakosztály tengerre néz, a kristálytiszta víz búvárkodásra csábít. A robinsoni napokat pedig éttermek és bárok teszik még élvezetesebbé. Kunahurán van a Maldív-szigetek első Művészeti és Kulturális központja helyi kézművesek alkotásaival.

…és ami minden képzeletet felülmúl: ezen az édeni helyen tudják, hogy a tokaji aszúnál nincs mennyeibb ital! Végtelenül gazdag borlapjukon találtuk ezt a Royal Tokaji 6 puttonyos aszút.
www.kanuhura.com