VinCE Magazin

Fiatalság, borosság (szeptember 12–16.)Ez a 21. Budavári Borfesztivál jelmondata, és a jelmondathoz illően a fiatal borászokat állítják középpontba. De a borfesztiválon természetesen nem csak a húszéveseké a világ, mindenkit szeretettel várnak, ahogy mi is a VinCE Magazin főhadiszállásán – a 183-as standon!

Nézzük, mi is vár azokra, akik ellátogatnak standunkhoz:

Cliff Richard bora a legszemfülesebbeknek: a mindössze 12 palack összesen 90 decijét azok kóstolhatják meg, akik huncutul összeállított tesztlapunkat sikeresen kitöltik. A készlet végessége miatt minden nap az első 18 megfejtő tud kóstolni, de a többiek se keseredjenek el, egy-két hiba esetén frissítő fröccsel vigasztalódhatnak.
Előfizetési akció: az egyéves VinCE Magazin a Borfesztiválon különleges akcióval kedveskedik a BorÁmor rapid randi programhoz kapcsolódva – a társkeresést azzal segítjük, hogy ha most valaki párjának ajándékozna egyéves előfizetést, akkor elkészítjük az ajándékozó fotójával dekorált egyéni ajándékkártyát és egy üveg bort adunk ajándékba. Plusz ajándékba adjuk a VinCE Magazin augusztusi számát, benne az esküvős bortanácsokkal… Az akció a borfesztivál idején az első 50 előfizetőre vonatkozik, az egyéves előfizetés ára 5800 Ft.
– Gróf Buttler borok kóstolója:
mibe kerül majd egy kóstoló? Egy jó válaszba! Húzzon egyet Gróf Buttler kártyapaklinkból, és ha a lapon szereplő kérdésre jól válaszol, már töltjük is a bort!
– Folly Borászat: fák, virágok, szőlő:
ha Badacsonyörsig nem jutnak el, jöjjenek el szeptember 13-án, csütörtökön a VinCE-standra, ahol délután 3 és 8 óra között a Folly Borászat borait kóstolhatják.
– Szarka Gyula a színpad után nálunk:
aki szeretne Szarka Gyulától, a Ghymes frontemberétől bort kóstolni, az keresse fel a VinCE-standot pénteken, szeptember 14-én délután 3 és 8 óra között.
Kis Sándor, a Miele chefje finom falatokkal várja a vendégeket szombaton, azaz 15-én délután 3 és 8 óra között.
– Epermester kóstoló:
vasárnap, azaz 16-án délután az Epermester eperborait kóstolhatják a gyümölcsborra vágyók 3 és 8 óra között.
– Martini by night:
vendégeinket a VinCE-standon a Martini várja minden este 9 órától 11 óráig többek között a frissítő Martini Royale koktéllal.
– Bock Ermiatage 2009 és Royal Cuvée 2007:
mindkét bor kóstolható lesz a Bock- és a VinCE-standon egyaránt.
– Plusz Stronbow cider és SodaStream fröccs egész nap a szomjazóknak!

Tehát VinCE Magazin: 183-as stand!

borfesztivál_vince_20120905.png

Comments are closed.