VinCE Magazin

Szemling, véreshurka és champagne



Nem mindennapi vacsorára invitál a Pierrot étterem a Várban:

“Még pezseg a bőrünk a nyári naptól, ünnepeljünk champagne-nyal az idén 30 éves Pierrot-ban!
Ennek jegyében szeretettel várjuk az új szezon első tematikus vacsorájára a Pierrot-ban szeptember 19-én. Ünnepeljünk Champagne egyik legkülönlegesebb pezsgőházával, a Billecart-Salmon-nal, mely független családi borászat és a legkisebb a nagy Champagne házak közül. A ház borait személyesen a tulajdonos, Denis Billecart mutatja be, aki meglepetéstétellel is készül.
Exkluzív champagne-okkal és különleges ételsorral várjuk Önöket Billecart-Salmon champagne-vacsoránkon a Pierrot-ban szeptember 19-én, 19 órakor, melyre Litauszki Zsolt kreatív séfünk és Kovács Árpád séfünk irányításával a Pierrot konyhája különleges menüt alkotott a monarchia idejére jellemző nagyvilági alapanyagokból és hangulatban .
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, a korlátozott férőhelyre és a nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, mielőbb foglaljon asztalt elérhetőségeink egyikén: info@pierrot.hu vagy 06-1-375-69-71.
Szeretettel várjuk: Zsidai Ilona és Zsidai Zoltán Roy”

Menü

Welcome drink
-Brut Reserve
Amuse Bouche
Márványos libamáj terrine sós karamell mousse-szal és fügével
-Brut Rosé-
Galamb erőleves, galambgombával töltött raviolival
Vitéz szemling véreshurkával, birsalmával
-Brut Vintage 2004
Szilva granité
Borjú bélszín vargányás rizottóval
 -Sous Bois Brut-
Rákóczi túrós
-Blanc de Blanc-
A vacsora ára 16 990 Ft, mely az italokat is magában foglalja, a szervízdíjat nem tartalmazza.

Comments are closed.