Hamarosan sor kerül az INdiVINO Wine Studio borbár zártkörű megnyitójára: az eseményen (2012. október 19-én este 19.00 órakor) Magyarország csíkszeredai főkonzulja, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Gróf Kálnoky Tibor és felesége, helyi egyházi felekezetek vezetői, üzletemberek, politikusok, sajtók képviselői, színészek, helyi intézmények vezetői, magyarországi neves pincészetek képviselői és sommelier-ek vesznek részt. Pál Edith, a borbár sajtófőnöke így nyilatkozik a borbárról:

“A borbár egyedülálló koncepciója szerint csak magyar borokat kínál és értékesít Magyarország vezető pincészeteiből, köztük borritkaságokat, egyedi évjáratokat, kis szériás tételeket, aszú különlegességeket. Terveink közt szerepel még különböző borászattal kapcsolatos konferenciák, szakmai előadások, prezentációk, tanfolyamok, könyvbemutatók megszervezése is. A borbár italkínálatában számos magyar borrégió jelenik meg, több mint 200 tétellel, ugyanakkor borszaküzletként is üzemel.

Időnként a szakma csúcsán lévő magyarországi sommelier-ek adnak tanácsot kezdő és haladó borfogyasztóknak egyaránt. Ilyen borbár még nincs Romániában, az egyedisége abban rejlik, hogy ez egy misszió is, hogy Magyarország minden részéről elhozzuk és megismertessük az itteni emberekkel a magyar borokat.”

A VinCE Magazin sok sikert kíván az INdiVINO Wine Studio borbárnak!