Julia Harding MW (balra), Jancis Robinson társa és első embere, a Wine Grapes című könyv társszerzője is tart mesterkurzust a 2013-as VinCE Budapesten, méghozzá a világ alig ismert szőlőfajtáinak boraival. A szakember örült a felkérésnek és annak is, hogy lehetősége lesz végigkóstolni a magyar borok színét-javát. A Wine Grapes című most megjelent album hiánypótló kiadvány, óriási siker az egész világon.
A VinCE Budapest kiállítói sora is folyamatosan bővül, már biztosan kóstolható lesz a Heinemann Testvérek nemzetközi borkereskedés teljes portfóliója, ismét együtt készül kiállítani Villány, de a romániai Dragasani régió is képviselteti magát már három borászattal. A kiállítók listáját weboldalunkon folyamatosan frissítjük.
A VinCE Budapestre már kaphatók a Napi Kóstolójegyek, december 31-ig 10%-os „early bird” kedvezménnyel. Vegye meg Napi Kóstolójegyét most – szeretteinek, üzleti partnereinek karácsonyi ajándékként –, a mesterkurzusjegyeket pedig ráér megvenni januárban, amikor elkészül a teljes órarend.