A Casa Herradura-t a világ leginkább látogatásra ajánlott lepárlói közé választották

 Salud! azaz egészségedre, spanyolul. Ez az a kifejezés, amelyet minden Mexikóba utazó tequila rajongónak érdemes megtanulnia. A mariachi zene, poncsók és kaktuszok hazája sokakat lenyűgöz, az agave ital kedvelőinek pedig kifejezetten ajánlott mostantól a guadalajarai Casa Herradura-t is meglátogatniuk. Itt készítik a hazánkban is népszerű el Jimador tequilát, sőt az üzemet nemrégiben a világ leginkább látogatásra érdemes lepárlói közé választották.

A téli ünnepek elmúltával, sokszor érezhetjük úgy, hogy már éppen elég volt a hidegből és szürkeségből. Ilyenkor jön el az ideje a nyaralás megtervezésének, vagy a hirtelen felindulásból történő utazásnak. A tequilát kedvelők útja ez esetben csakis Mexikóba vezethet.

Hazánk egyik legkedveltebb tequilája, a 100% kék  agave-ből készült el Jimador is ott, a guadalajarai Casa Herradurában születik. Igazán különleges élmény az eredeti gyár meglátogatása, sőt már az oda vezető út is: a hegyek és agave ültetvények által körülvett lepárlóhoz egy úgynevezett, Tequila Expresszel juthatnak el a mexikói ital szerelmesei.

Az izgalmas gőzmozdonyos utazás után a festői környezetben autentikus mariachi zenét hallgatva pillanthatunk be a díjnyertes blanco,  reposado és anejo tequilák készítésének rejtelmeibe, valamint megismerhetjük az ital alapanyagául szolgáló, különleges kék agave legendáját is.

Az el Jimador elkötelezett híve a mértékletes alkoholfogyasztásnak.