A VinCE Budapesten debütáló Halasi Pince bolondos hétvégével készül mára Villányban. Vendégük lesz Polgár Péter, akit sokan a stand up comedy-kből ismerhetnek, valamint a Class FM reggeli műsorából. Ezúttal nemcsak beszédes, hanem zenés oldaláról is bemutatkozik, társasága pedig a Halasi borok teljes sora lesz – még nem késő elindulni. Viszont, aki nem szeretne ennyit utazni egy korty villányi borért, az nyargaljon fel a Várba, mert a Manna Étteremben a Borjour Klasszikon mutatkozik be az új Vylyan 2009-es Syrah, és a várva várt tavasz egyik legfinomabb itala, a buborékos Kszí is kóstolható lesz.

Szombaton nagyvárosi viszonylatban korán, azaz 9-től szerezhetjük be a legfrissebb alapanyagokat egy jó ebédhez, vagyis a Közös Piac, az Akvárium Klubnál ezentúl, havonta egyszer jelentkezik lekvárokkal, zöldségekkel, gyümölcsökkel, süteményekkel,  fűszerekkel. A Közösségi Termelői Vásár célja, hogy a piacra járás necsak az alapanyagok beszerzéséről szóljon, hanem közösségi élményt is nyújtson.

Szombat–vasárnap végigkóstolhatjuk szinte az egész Balatont a Gellért Hotelben. A borokon felül pedig megtervezhetjük a nyaralásunkat is, hiszen a Balaton körüli szállodák ajánlatokkal is készülnek a látogatóknak, mert nekünk a Balaton a riviéra!

Halasi Pince
Borjour Klasszik
Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár
Balatoni hétvége a Gellértben