A decemberi “uborkaszezon” után ismét egyre több esemény közül válogathatnak a bor szerelmesei. Legyen az egy jóízű vacsora kiváló borok társaságában, egy tematikus borkóstoló, egy pincelátogatás vagy egy gasztrofesztivál – mi mindenhol az isteni nedűnek adjuk a főszerepet. Íme, néhány izgalmas programtipp a ködös januári napok felvidítására:

 Január 16-án csütörtökön Budapesten, az V. kerületi Garibaldi étteremben tart borvacsorát a mádi Barta Pincészet, íme egy fogás étvágygerjesztőnek: lazacmousse vajas omlós tésztán tonkababos citromlekvárral és kandírozott citrushéjakkal, mellé Barta Öreg Király-dűlő.
További információ: garibaldi@garibaldi.hu
– Január 17-én a budai Andante borpatikában Gálné Dignisz Éva, a 2013-as Év Bortermelője tart borvacsorát. Itt is egy kedvcsináló fogás: tőzegáfonyás vadragu házi mandulás burgonyafánkkal, mellé Balaton-felvidéki Cabernet Sauvignon 2012.
További információ: mail@andante-borpatika.hu
– Január 18-án ismét lesz Etyeki Piknik, ezúttal vörösborokkal, disznóöléssel, töpörtyűvel és más téli finomságokkal. Buszok óránként indulnak Kelenföldről.
További információ: www.etyekipiknik.hu
– Január 18-án Villány is kitárja pincekapuit egy egész napos, felhőtlen Vince-napi pincejárás keretében. Érdemes szállást is foglalni, mert bőséges az esti programkínálat is számos borvacsora-helyszínnel!
További információ: www.villanyiborvidek.hu

Még több boros esemény közül válogathat a Programok menüpont alatt!