Örömmel tesszük közzé, hogy Deepak Shettigar új-delhi étteremvezető nyerte el az első BorVilág – VinCE Ösztöndíjat 2013/14-ben. Deepakot a hatodik Indiai Sommelier Bajnokság keretében rendezett versenyen nyerte el a lehetőséget tavaly december elején. A bajnokságot, amely India legrangosabb és legkeményebb szakmai versenye, az Institute of Wine + Beverage Studies szervezte. Deepak az új-delhi Oberoi luxusszálloda 360 nevű éttermének vezetője, és korábban a szintén Delhiben található Leela Palace szálloda Le Cirque éttermében volt helyettes vezető.

Ezt a jelentős értéket képviselő (megközelítőleg 2000 angol font) ösztöndíjat Csizmadia-Honigh Péter hozta létre a VinCE Magazinnal és a Creative Services Support Grouppal (CSSG) közösen. A CSSG csoport innovatív jótékonysági kezdeményezés, amely fiatal indiaiaknak teremt lehetőséget arra, hogy a bennük rejlő tehetséget kiteljesítsék.

Deepak magyarországi tanulmányi úton fog részt venni 2014 márciusában, melynek során magyar borokkal, illetve a főbb borvidékekkel fog megismerkedni többek közt Tokajban, Egerben és a Somlón, valamint természetesen a VinCE Budapest borfesztiválon is részt fog venni, ahol bemutat egy indiai bort is a Coff e Passion Douwe Egberts mesterkurzus keretében!