Béterv főzőiskola

Akár az orrunk is elvezethetne minket a Béterv lakásétterembe, ahol a menüsort mindig egy szezonális alapanyag illata inspirálja. A következő Illatvacsora alkalmával a csillagánizs és a menta kerülnek főszerepbe, mégpedig a VinCE Budapest Miele főzőstandján óriási sikert aratott kacsamellhez társítva. Április 23-án Kis Sándor, a Miele Főzőiskola chefje és Bíró Botond Boldizsár parfümchef kalauzolásával gasztronómiai utazást tehetünk a Bétervben a csillagánizs és a menta ösvényein. Megtanulhatjuk elkészíteni a csillagánizskéreggel bolondított rozé kacsamellet mentás zöldborsópürével – ez már önmagában is elég csodásan hangzik, de a chefek készülnek még két ételkülönlegességgel, egy mexikói előétellel, mely elegánsan csak a ceviche nevet viseli, valamint desszerttel is, mely az egyszerűség kedvéért csillagánizsos crème brûlée lesz. Bővebb információ: beterv.hu

csillagánizsos desszert

Belépődíj a helyszínen 9 900 Ft, online vásárlás esetén 9 500 Ft. Jelentkezéshez kattintson ide.

Béterv logóProgramok a Béterv lakásétteremben:

Március 21. Gasztróirodalmi est Cserna Szabó Andrással

Április 11. Szegfűbors illatvacsora. Vendégséf: Kimmo Sirvio Finnországból

Április 18. Gasztróirodalmi est Cserna Szabó Andrással

Április 23. 17 óra Kulináris praktikák a Miele-vel

Május 16. Grapefruit illatvacsora. Az est vendégséfje Környei Márk, a Papírtigris étterem séfje.