VinCE Magazin

Kézműves bonbonokba kerültek a Márton és Lányai pálinkák



A legédesebb kombinációt alkotta meg prémium bonbon és pálinka párosításával az ország egyik legjobb pálinka- és csokoládékészítője. A Lady Lavender kézműves bonbonokba Márton és Lányai pálinkák kerültek, amelyeket a VinCE Budapest fesztiválon kóstolhatott meg az ínyenc közönség.

Fehér csokoládéban birsalma lekvár, birspálinkás krémmel, dióval rétegelve, a bonbon tetején egy leheletnyi rozmaringgal tálalva – ez csak egy a kreációk közül, amelyeket a Márton és Lányai prémium pálinkái ihlettek meg.

A Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa, Gulyás Gyöngyvér 5 féle csokoládé-pálinka párosítással rukkolt elő a VinCE Budapest rendezvényre. A pálinkához megálmodott különleges fűszerezésű kézműves bonbonok mögé a pálinkaszakma egyik legelismertebb szaktekintélye, Márton János is odaállt, aki szerint valamennyi bonbon 10 pontos, azaz tökéletes.

Mint minden idős ember, így én is édesszájú lettem. Gyöngyvér telitalálatos bonbonokat készített és nagyon remekül összefogta az ízeket. Több kedvencem is van a kombinációk között, úgyhogy mindhez csak gratulálni tudok” – véleményezte a kreációkat Márton János.

A virágos, gyümölcsös, lekváros, pálinkás, gazdag ízvilágú bonbonok ötféle ízkombinációban csak a www.palinkashop.hu –ról rendelhetők meg.

  • Márton és Lányai Birs Pálinka Bonbon

Fehércsokoládéban birsalma lekvár, birspálinkás krémmel, és dióval rétegelve és a bonbon tetején egy leheletnyi rozmaringgal tálalva

  • Márton és Lányai Feketecseresznye Pálinka Bonbon

Csokoládés krémben, feketecseresznye pálinkában áztatott és pipadohány esszenciával ízesített cseresznye

  • Márton és Lányai Gurulós Málnapálinka Bonbon

Étcsokoládé málnapálinkával keverve, málnalekvárral és egy csepp balzsamecettel bolondítva

  • Márton és Lányai Aszútörköly Pálinka Bonbon

Aranymazsola törkölypálinkában áztatva, étcsokoládé krémben

  • Márton és Lányai Nocino Mézes-ágyas Zölddió Likőr Bonbon

Mézes-ágyas zölddió likőr étcsokoládés krémben, zölddióval

Tags: , ,

Comments are closed.