Borhoz csak nóta való? Ha nem nóta, akkor kizárólag jazz? Bolond, aki sztereotípiákkal béklyózza magát, mi nem tesszük, belehallgatunk mindenbe, csak legyen jó!

UtcazeneA július 10–13-i balatonfüredi fesztiválunk kiállítói sora egyre bővül, felkerült például a móri Maurus, a somlói Tornai  és a balatoni-felvidéki Levendula pincészet is a kiállítók sorába. A nagyszínpad programjai (fellép többek között a PASO és a Kerekes Band, és közvetítjük labdarúgó-világbajnokság döntőjét) mellett a Tagore sétány kiállítói környékén is szól majd a muzsika, ugyanis a legjobb utcazenészek zenélnek majd. A legjobbakat úgy választjuk ki, hogy ezennel meghirdetjük az utcazenészek versenyét, amelyre várjuk a nevezéseket! Érdemes lesz jelentkezni, ugyanis a legtöbb szavazatot begyűjtő zenész „teljes vérátömlesztést kap”, azaz a győztes zenész vagy zenekar annyi borral térhet haza, amennyi vér kering az ereikben – tekintve, hogy egy ember testsúlyának átlagosan 6–8 %-a vér, ez egész komoly mennyiség lesz, különösen egy népes zenekar esetében! A győztes továbbá felléphet a 2015-ös VinCE Balaton nagyszínpadán, és a VinCE Magazinban is bemutatjuk.

A fesztiválozók pedig ne titkolják majd véleményüket, mondják el a kiállítóknak, ugyanis a végső döntést a kiállítók fogják meghozni! Az utcazenészek a Tagore sétányon muzsikálnak majd. A zenészek jelentkezését – egy általuk előadott dallal – az info@vincemagazin.hu címen várjuk május 31-ig. A nevezőkből a VinCE szerkesztősége és a kiállítók együtt választják ki a 8 utcazenészt. A zenészek útiköltségét a VinCE téríti, és természetesen „jól tartja” őket.
További információ a fesztiválról: www.vincebalaton.hu