TAGBudapest legújabb exkluzív dizájnlakásába, egy metro-, repülőgépbelső, valamint további extrém megoldásokkal tarkított, Design Apartments2 nevű apartmanszállóba költözött egy TAG, a Rézangyal egyik hivatalos bulizója.

A Váci utcai ház legújabb négy apartmanjának egyikét kapta budapesti szálláshelyéül a TAG, a Rézangyal alkalmazottja. Ugyan Emese egész nyáron a fesztiválokon bulizik és viszonylag ritkán tartózkodik Budapesten, ennek ellenére nagyon örült, hogy a főváros legtrendibb dizájnlakásába költözhetett. Itt maximális nyugalomban pihenheti ki magát a rendezvények között. A VOLT-ra különösen készül, hiszen ott idén is saját színpada lesz. A TAG az apartmanszálló legextrémebb lakosztályát kapta, amely egy repülőgép belső fedélzetére emlékeztet. Itt fogadta vendégeit a hivatalos lakásavatón Emese, aki szokásához híven sok-sok pálinkával ünnepelte a beköltözést.

A ház július 1-jén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, akiknek többségét külföldi turisták alkotják” – mondta Mórádi Zsolt menedzser, aki hozzátette, az első apartmaház sikere biztosította a második létrejöttét, amelynek tervezője és tulajdonosa szintén Pozsonyi Attila. Ő álmodta meg a négy apartman belsőjét, amelyek közül az egyiket, a repülőgépbelső dizájnút a TAG kapja, de a többi három, a Toscán-hangulatú, a vagány gördeszkás és vitorlás még kiadó. A recepció különlegessége pedig, hogy egy metrokocsi szerelvényét alakították át a vendégek fogadására.

TAG lakás

TAG_designlakas-avato (2) (2)