A boldog belföldi nyaralásnak számunkra két elengedhetetlen kelléke van: finom borok és a biciklink. Szerencsére egyre több hely várja a megfáradt turistákat, hogy kellemes környezetben, kedves emberek társaságában, ízletes falatokkal és italokkal regenerálódjanak! Nemrégiben összeállítottunk egy listát arról, hogy melyek a kedvenc biciklibarát borbárjaink Budapesten és szerte az országban, most pedig a biciklis (gasztro)túrákat szervező Vinocipedet szeretnénk bemutatni.

Vinociped Balaton

Nemzeti parkokban vagy Közép-Európa legnagyobb tava körül tekerni barátságos emberekkel, közben finom és egészséges (!) étkekkel frissíteni… erre vágyunk egy aktív nyaralás alkalmával. A Vinociped túráin helyi fiatalok mutatják be a vidéket, az ott élő embereket és a gasztronómiát, közelebb hozva a hely szellemét az utazókhoz. Állítják, így lehet igazán, testközelből megismerni egy vidéket. 8-25 fős csoportok számára szerveznek kirándulásokat, de egyénileg is részt vehetünk túráikon: a biciklik GPS-ére lementett útvonalak közül bátran kiválaszthatjuk a nekünk tetszőt, az utakat már letesztelték! A túrák Veszprémből, az Olíva Étterem és Panzióból, Balatonfüreden az Anna Grand Hotelből, Badacsonyban a Bon Vino Hotelből indulnak, de igény esetén elviszik a kerékpárokat az ország bármely pontjára. És a borkóstolás után sincs mitől tartanunk, hiszen autók szállítják az utazókat és biciklijüket a szálláshelyre.

Készítettek egy jópofa prezentációt, hogy miért érdemes őket választani, és miért ajánljuk a Vinocipedet külföldi barátainknak. (Angolul, németül, spanyolul is vállalnak idegenvezetést.)

VinocipedPartnereik: