A belvárosban nyáron is pezseg az élet, a nemrég megújult Madách téren csütörtök este téravató koccintást szervezett a Double Bubble pezsgőbár. Az est legnagyobb durranása egy óriás, „Matuzsálem” palack champagne volt, amiből száz résztvevő flőtéit töltötték tele a vidám hangulatú koccintáshoz. A nyolc normál palacknak megfelelő, 6 liternyi Taittinger Brut Réserve champagne palackja közel 60 cm és súlya körülbelül 13 kilogramm, így felszolgálása szó szerint nem volt könnyű feladat!

koccintás a Madách téren_s

A jeles eseményen Nagy Tamás Grande mondott tósztot a buborékok, a nyár és a megszépült tér ünneplésére. Gianni Annoni a már kiürült palackot emelte a magasba, és vidám társaságban kóstolta a finom champagne-t. A vendégek között Szentesi József és Berecz Stéphanie borászok is többféle pezsgőt teszteltek, a tangóharmonikás pedig egész este zeneszóval emelte a pezsgő hangulatot.

óriás a Madách téren_sA bár teraszán ezen az estén is a legjobb hazai pezsgők, proseccók és cavák, crémant-ok és champagne-ok kerültek a poharakba, sommelier kollégák és szakértő vendégek ajánlásával. A vakteszten és tombolán értékes nyereményeket, köztük a H&B Design gyémánt medálját sorsolták ki.