Tavaly augusztusban a Marha! vezette fel a mellékleteink sorát. Akkor még a VinCE Magazin oldalaiba ágyazva jelent meg a kisokos, melyben sorra vettük kedvenc húslelőhelyeinket, grilleszközökről, kolbászokról és hamburgerekről írtunk, a “fülétől a farkáig” marhakurzusban vettük végig a témát. Majd a pálinkával folytattuk a sort novemberben.  Beszámoltunk a pálinka világhírű rokonairól, a helyes pálinkakóstolás technikájáról, sőt teszteltünk is: 22 szőlőpálinka közül 7  elérte az ötcsillagos eredményt. Februárban a kávé került terítékre: ismét teszteltünk, összegyűjtöttük a legjobb kávézókat, valamint a legalapvetőbb kifejezéseket, Újhullám a kávéfronton cikkünkben pedig összefoglaltuk azokat a trendi technikákat, amivel a baristák megbolondíthatják feketénket. Az idei nyarat pikniklázzal indítottuk, tippeket adtunk az álompiknikhez, vagány piknikkellékeket mutattunk be,  és kipróbáltunk párat Segal Viktor receptjeiből. Augusztusban ismét Marháskodtunk! Recepteket és a legjobb steaklelőhelyeket, hamburgerezőket adtunk közre.

sajt címlapElérkezett a szeptember, a borfesztiválok és a szüreti mulatságok csúcsidőszaka, amikor a töménytelen elfogyasztott bor mellé jól esik valami kísérő. A sajtot választottuk, és párosítottuk a borhoz. Mellékletünkben sok szempontból közelítünk a témához: megkérdezünk 5 kiváló sommleier-t, mondják el “tuti társításukat”, egy nemzetközi csapat sajt-bor kóstolójának beszámolóját is közre adjuk.  Összegyűjtjük a kedvenc magyar és a legismertebb nemzetközi sajtfajtákat, a legizgalmasabb úti célokat és sajtfesztiválokat, és az eminenseknek “enciklopédiába” foglaljuk a fontos kifejezéseket. Receptek, eszközök, érdekes tények és statisztikák, na meg persze egy kis kultúra is belefér a sajtos kiadványba. Jövő héttől keressék az újságárusoknál!