VinCE Magazin

Selfie-k boros palackokonSzent TmaásMagyarországon elsőként készít néhány szerencsés borrajongó számára saját selfie-vel címkézett palackokat a mádi Szent Tamás Pincészet.

A világ első selfie-jét 1839-ben készítette el egy Robert Cornelius nevű amerikai férfi, aki a családi bolt udvarán ült magának modellt. A kor technikája miatt Corneliusnak nagyon hosszú ideig kellett ülnie a gép előtt, hogy a fénykép elkészüljön. De a rengeteg befektetett munkával sem érte el azt, hogy selfie-je boros palackra kerüljön – az idei Budavári Borfesztiválra kilátogatóknak azonban pár perc alatt sikerülhet.

A 16-os standnál megtalálható Szent Tamás Pincészet e-mailben várja majd a rendezvényen készült selfie-ket: egyedül, párban, baráti társasággal, teli pohárral vagy már üres palackkal – minden beküldött képnek esélye van arra, hogy címkeként végezze.

Egy egész doboz saját címkés Mádi Furminthoz jutni kétféleképpen is lehet: a Budavári Borfesztivál után a Szent Tamás Pincészet Facebook-oldalán közönségszavazás indul, a legtöbb szavazatot kapott három selfie készítője hat-hat palackkal nyer belőle. Ráadásként, a szavazatoktól függetlenül a pincészet is kiválasztja kedvenc selfie-jét, melynek beküldőjét a doboz saját címkés bor mellé egy kétfős vacsorameghívást is kap a mádi Gusteau Kulináris Élményműhelybe.

A Szent Tamás Pincészet facebookos oldala: www.facebook.com/szenttamas

Tags: , , , ,

Comments are closed.