VinCE Magazin

Muzeális borvacsora a Pavilon étteremben



A Pavillon de Paris étterem hamarosan Pavilon néven folytatja tevékenységét. Téliesítették a pavilont, a konyhát immár Szabó Ferenc chef vezeti, egyszóval kívül belül átalakul a kultikus Pavillon de Paris. A gyönyörű kert és az elkötelezettség a magas színvonalú vendéglátás iránt nem változik. Tematikus vacsoráikat továbbra is megtartják, így a soron következő a Csányi Pincészet – Chateau Teleki Muzeális Szelekció borvacsora lesz. Október 30-án, 19.00 órai kezdettel Szabó Ferenc chef és Gál József vezérigazgató-borász eddig a nagyközönség számára el nem érhető tételekkel kápráztatja majd el a közönséget.

pavillon de paris

A menü:
Amuse Bouche
Ráktatár / Teleki 2,5 bar Gyöngyöző Rosé Cuvée 2013
Préselt malaccsászár, balzsamecetes jus / Reserve Cuvée (Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc) 1995
Cékla krémleves, brillat savarin / Chateau Teleki Cabernet Sauvignon 2002
Pecsenye kacsamell, szilva jus, fenyőmagos gersli rizottó / Chateau Teleki Merlot 2003
Birsalma sorbet
Gemenci szarvas bélszín, vargányás polenta, kékáfonya mártás / Chateau Teleki Cabernet Franc 2002
Levendulás aszalt barackos pite, Valrhona csokoládé / Elegance Cuvée 2007
Digestive:  Elegance Cuvée 2003

Tags: , , , , ,

Comments are closed.