VinCE Magazin

Karácsonyra hangol



adventi borvacsoraAz ünnepek előtt egy igazán különleges estére invitálja a Gusteau Kulináris Élményműhely a tokaji borok és a finom karácsonyi fogások rajongóit. A Gusteau szelektált boraihoz Horváth Gábor készít ünnepi menüt. Előkerülnek a Szent Tamás Pincészet első, 2009-es tételei és a legendás Szepsy klasszikusok is. A nagy borok vacsoráján a különleges tételek megvásárolhatóak lesznek!

Bor és Menüsor

  • Szent Tamás Középhegy Furmint/Hárslevelű 2009 – Libatrió körte chutney-val
  • Szent Tamás Nyulászó Hárslevelű 2009 – Sonkában sült ördöghal krémes polentával
  • Szepsy Szepsy Furmint 2009 – Tyúkkal töltött káposzta
  • Szepsy Urbán Furmint 2008 – Szarvasgerinc hagymákkal, magos mustáros borgonyával
  • Szent Tamás 3909 Késői Szüret 2009 – Smarnik sárgabarck fagyival

gusteauHelyszín: Gusteau Kulináris Élményműhely

Időpont: 2014. december 13. 19:00

További információ>>

Tags: , , , , ,

Comments are closed.