201412_coverSohasem tagadtunk, hogy rajongunk a pezsgőkért, most pedig egyenesen kivételezettnek éreztük magunkat, hogy két napon át csak gyönyörködtünk a szebbnél szebb tételekben. Csak az a kérdés, melyiket szeressük jobban? A champagne-t, amely már az illatával rabul ejt, és többnyire csak szuperlatívuszokban beszélünk róla, de az ára az egekben, vagy az ugyanilyen eljárással készült hazai pezsgőket, amelyekből az idei év végére csodás csokrot gyűjtöttünk össze, és közülük néhány méltó kihívója a francia versenyzőknek? Aztán ott vannak a szinte mindig azonos, megbízható színvonalon teljesítő klasszikusok, vagy a baráti áruk miatt gyakrabban hozzáférhető tankpezsgők. Egyetlen válasz lehetséges: mindet, hiszen az évnek ebben az időszakában rengeteg alkalom adódhat pezsgőt bontani.

 

 

2014 dec content_2