A Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem már évek óta a Villányi borvidék meghatározó szereplője. A legutóbbi beruházásoknak köszönhetően a szálloda 2015-ben további férőhelyekkel, sokoldalú wellness részleggel, valamint egyedülálló presidential suite lakosztályokkal gazdagodott.

bock

A Bock Hotel Ermitage fejlesztése a Villányi régió turisztikai kínálatának növeléséhez is hozzájárul.

A nagymértékű beruházás során összesen mintegy 334 millió forintból bővült a Hotel Ermitage, többek között a reggeliző részleg fejlesztése és 12 újonnan kialakított szoba által. Igazi újdonságnak számítanak a Bock márkanévhez illő professzionális szolgáltatások, melyek megvalósulásával a Bock nem titkolt célja az, hogy a luxusutazások közönségének is megfelelő szálláshelyeket tudjanak biztosítani Villányban, újabb vendégeket csábítva ezzel a régióba.

A Presidental Suite lakosztályok vendégeit privát wellness használat és a sommelier által vezetett privát borkóstoló várja. Sőt, a szálloda további, különleges pihenésre vágyó vendégei számára is kibérelhető a privát spa részleg, ahol a hagyományos élményelemek mellett aromaterápiás, színterápiás, relaxáló és ápoló olajos fürdők is rendelkezésre állnak.

bock spa

A fotó az ünnepélyes átadáson készült.

A szálloda kapacitásainak bővítésén túl további csomagajánlatokat is bevezettek. Így alakították ki például a „Honeymoon” programcsomagot, mely az ifjú párok számára nyújt önfeledt kikapcsolódást. De nem feledkeztek el az üzleti céllal érkező vendégekről sem, akik számára egy speciális „Team Building” csomagot hoztak létre, érintve a csapatépítők könnyed hangulatát és a szakmai megbeszélések, tárgyalások kötött perceit is. Újdonságnak számít a „Diplomacy” programcsomag, mely az exkluzív, diplomáciai események és programok lehetőségeit tartalmazza.

A bővítések olyan infrastrukturális fejlesztéseket is magukba foglalnak, mint a saját autóbusz vásárlása, valamint a kerékpárcsomag – szolgáltatás, melyek még tartalmasabb programlehetőségeket biztosítanak a vendégeik számára.  A fejlesztések egyaránt hozzájárulnak mind a Bock márkanév további népszerűsítéséhez, mind pedig a Villányi régió turisztikai kínálatának növeléséhez.

hotel.bock.hu