Folytatva egyedülálló borvacsora sorozatát az Araz étterem, ez alkalommal Magyarország délnyugati szegletébe, a villányi Vylyan pincészethez, és a szekszárdi Szeleshát borászathoz kalauzolják a vendégeket. A megszokott módon minden fogás mellé egy Vylyan és egy Szeleshát bort is szervíroznak. Az estén olyan ételekkel találkozhatnak majd mindazok, akik éhesek a magasfokú kulináriára, mint málnás marinált marhanyelv kosárkában, lencse cappaccino füstöltkolbász-olajjal, dorozsmai halfilé kakukkfüves tarhonyával, sült kacsamell borókás barna csiperkeraguval és hercegnő burgonyával, kacsamájjal töltött hátszín java burgonyás béléssel és paprikamártással és feketeerdő tortácska gesztenyés-konyakos meggy fagylalttal.
Időpont: január 29., 19 óra
Ár: 11 900 Ft/fő

További információ >>

panorama_araz