Kultúra, humor, jazz, gourmet vacsora és pincetúra – mindezek izgalmasnak ígérkező programok során kapcsolódnak a borhoz a hétvégén. A VinCE Magazin hétvégi programajánlója.

Kis Ádám a Bock teraszon

Mi kell egy tökéletes nyári borvacsorához? Finom ételek, zamatos borok, jó hangulat, élőzene. Egyikből sem lesz hiány a villányi BOCK Óbor Étterem teraszán június 20-án! Míg ízlelőbimbóinkról a borest menüje és a pincészet borai gondoskodnak, a vidámságot Kiss Ádám humorista és az EXIT zenekar garantálja.

Tovább >>Bock vacsora Kis Ádámmal

Jazzpiknik Tállyán

A Tállyai Borbár Jazz sorozata hat előadáson keresztül idézi meg a jazz-történet legnagyobb alakjait a Vincellér házban. Június 20-án az Elek István Quartet és Rieger Attila zenéjéhez az Oroszlános Borvendéglő könnyű grillételei és salátái, házikolbászai, frissen debütáló Szirmay Fröccse és a BESTILLO Pálinkafőzde pálinkái társulnak.

Tovább >> Jazzpiknik

Gourmet vacsora Csobáncon

A Badacsonyi Borbarangolás következő állomása Csobánc-hegyre vezet június 20-án, szombaton. A Csobánci Bormanufaktúra nyolcfogásos gormet vacsorával várja a vendégeket: az este felütéseként Fruska rozé és vendégfogadó snacket kínálnak, a vacsora során Szent Jakab kagylót is kóstolhatunk rajnai rizlinggel, majd fürjet karfiol ágyon, a népszerű Quadriga tétellel.

Tovább >>Csobánci Bormanufaktúra

 

SomloÉjszakai pincetúra Somlón

Június 20-án kitárja kapuit Somló, és 41 pince remek borokkal, helyi specialitásokkal és programokkal várja a látogatókat. A három somlói kápolna együtt csak egyszer egy évben, ezen a rendezvényen látogatható.

Tovább >>

 

A cikk egy korábbi változatában szerepelő programon, a Folyóiratok, magazinok éjszakáján a VinCE Magazin mégsem vesz részt. Az Iparművészeti Múzeum programjáról bővebben itt olvashatnak.