Előző héten a hamarosan megjelenő júniusi VinCE Magazin tesztje kapcsán hirdettünk játékot. Szakértőink a habzó- és gyöngyözőborok beltartalmát értékelték, olvasóinkat pedig arra kértük, szavazzanak a nekik legjobban tetsző névre és címkére. (Itt a játékban szereplő összes címke.)

Rengeteg borkedvelőt megmozgatott a játék, sokan válaszukban indokolták is döntésüket, miért tartják ízlésesnek vagy ötletesnek a választott címkét. A voksok eloszlásából arra következtetünk, hogy a borászok aktivitása is befolyásolhatta a végeredményt, örülünk, ha ők is mozgósították a rajongótáborukat. Lássuk az öt legtöbb szavazatot kapott címkét, egyúttal gratulálunk a címkék tervezőinek!

 

1. SZEXI ROZÉ

Bezerics Dani, Bezerics Borház, Balatonboglár, 2013

szexi

2. „céókettő” ROZÉ GYÖNGYÖZŐBOR

Günzer Roland, Günzer Tamás Pincészete, Villány, 2014

céokettő

3. POÉN

Ostorosbor, Eger, 2014

poén

4. CO²MIS ROSÉ GYÖNGYÖZŐBOR

Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Villány, 2014

comis

5. 2,5 BAR

Csányi Pincészet, Villány, 2014

2,5

Játszik, szavaz, nyer!

A szavazók között értékes nyereményeket sorsoltunk ki. A hárompalackos borcsomagot Dömötörfi Ákos,  míg a VinCE Balaton hajós kurzusára szóló páros jegyet Bésán Róbert nyerte (a program a vincebalaton.hu oldalon érhető el). Sturcz Viktóriát pedig szeretettel várjuk a következő bortesztjeink egyikére, hogy megismerhesse a könnyed nyári, a móri vagy a “plecsnis” borok kínálatát (tesztjeink idei tematikája itt található).