VinCE jul cimlapA VinCE Balatonra és a forró nyári napokra hangolódva előszeretettel választunk élvezetes, könnyű nyári fehér- és vörösborokat, sőt néha elhagyva a komfortzónánkat, a kézműves gyümölcsös söröket is kipróbáljuk.

A júliusi VinCE Magazinban ismét két tematikus tesztet közlünk. Bortesztünkön, a 2500 Ft alatti könnyű fehér- és vörösborok vakkóstolóján ezúttal egy Master of Wine is részt vett. „A fehérborok jelentősen különböztek azoktól a nyári fehérboroktól, melyeket Angliában ajánlanánk, gazdagabbak és fűszeresek voltak. A vörösek is érdekesek voltak, bár nem olyan könnyűek, mint vártam” – foglalta össze a teszt tanulságait Elizabeth Gabay MW.

Májusi tesztünk után folytattuk a kézműves sörökkel való ismerkedést, és fejest ugrunk a gyümölcsösök világába. Nem csak limonádéízű söröket kóstoltunk, rengeteg szilvát, meggyet, ribizlit, málnát és banánt gyömöszöltek ezekbe az üvegekbe! Persze előfordult néhány aromával ízesített tétel is, de mindegyik igen távol volt a megszokott, sörös ízektől.

Tesztjeink győzteseit ezúttal weblapunkon is bemutatjuk követőinknek.

A júliusi VinCE Magazin címlapja és tartalma a képekre kattintva nagyobb méretben is megtekinthetők!

 

Tartalom