5Egy nyári parti attól lesz igazán emlékezetes, ha minden szabályt megszegünk. Ez inspirálta a Moët & Chandon házat, amikor megalkotta a világ első jégkockával kínált champagne-át, amely idén nyáron Magyarországon is bemutatkozik. A Moët Ice Iméprial intenzíven gyümölcsös és gazdag, hogy jégkockával hűtve is megtartsa egyedi karakterét. Illatát a trópusi gyümölcsök – mangó és guava – mellett nektarin és málna teszi vidámmá, ízben a grapefruit és gyömbér üdítő aromái jelennek meg a karamell kiegészítőjeként. A nyár újdonságát olyan válogatott bárokban és szórakozóhelyeken is jéggel hűtve kínálják, ahol minden együtt van a felszabadult szórakozáshoz: a napfény, a vízpart és a barátok.

Kóstoljon pezsgőt, ahogy még sosem tette!

  • A Moët Ice Impérialhoz válasszon minél öblösebb, például vörösboros poharat!
  • Töltse ki a behűtött champagne-t, és adjon hozzá 3 kisebb jégkockát (vagy ennek megfelelő jeget), hogy még frissebb legyen!
  • Próbálja ki egy-egy extra hozzávalóval, ami fokozza az élményt! Tehet a jég mellé mentalevelet, lime vagy grapefruit héjat, uborkaszeletet, egy vékony szelet gyömbért, epret vagy málnát.

1

www.moet.com