A Tesco választékának több mint fele magyar bor, amelyben biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt. Az áruház állandó választékát képezik tesco palackoka Frittmann Testvérek, a Gál Szőlőbirtok és Pincészet, valamint a Bock Pince Magyar Bormustrán aranyéremmel és Tesco-különdíjjal is elismert nagyszerű borai.

A Tesco számára a borok esetében is fontos a magyar beszállítók szerepe: a legnagyobb hazai borkereskedőként több mint 100 hazai pincészettel áll kapcsolatban, a polcokon pedig 547 fajta prémium minőségű hazai bort kínál a vásárlóknak.

A választék színvonaláról a vállalat borszakértői, valamint a szigorú minőségbiztosítási folyamatok gondoskodnak. A Tesco szakemberei több körben, vakteszteken választják ki, mely borok kerüljenek az áruházak polcaira.

A szakértők nemcsak az újdonságnak szánt borokat ellenőrzik, hanem a már kínálatban szereplő borok új évjáratait is, így biztosítva az állandó minőséget. A borok kiválasztása során a minőség mellett fontos szempont a jó ár/érték arány, a fogyasztók igényei, valamint az aktuális trendek is.

tesco.hu

Tesco infografika