IMG_0698_b_webA Design Hét eseménysorozat keretében most először nyílik meg a Néma Júlia Stúdió budapesti bemutatóterme a nyilvánosság előtt. A Ferenczy Noémi-díjas tervezőművész magas hőfokú fatüzeléssel kivitelezett étkészletei évek óta vezető szerepet játszanak a csúcsgasztronómia és a design találkozásában.

A Design Hét Budapest 2015 programjában, mely a “HOME SWEET HOME” főcímet viseli, izgalmas alkalom nyílik betekinteni Néma Júlia kevesek előtt ismert bemutatótermébe. Az év közben csak személyes egyeztetéssel látogatható lakásgalériában október 3-án, szombaton megismerhetjük a tervezőt, munkáit és alkotói szemléletét, fellapozhatjuk könyvét, mely hazánkban páratlan nemzetközi tapasztalatait foglalja össze.

IMG_3660-mail

Néma Júlia műhelyéből került ki Magyarország első egyedi, kézműves csúcsgasztronómiai edényzete (Olimpia Vendéglő, 2011). Azóta folyamatosan tervez és kivitelez egy-egy adott étterem, konyhai koncepció és beltér karakterére egyedileg szabott tányérokat. A megrendelőkkel alapos, hosszú távú, éveken át folyamatos fejlesztésben gondolkodva dolgozik együtt: az Olimpia mellett ilyen a TOKIO Étterem, a MÁK Bistro, az Innio Borbár vagy a szeptemberben Gasztro Design-díjjal jutalmazott Fricska Gastropub. A sor újabb ügyfelekkel folytatódik. Ez a portfólió, a mögötte álló szakmai és manufakturális háttér egyedülálló Magyarországon, a modell pedig nemzetközi viszonylatban is az élvonalhoz tartozik.

A galériában műalkotások, építészeti kerámiák is várják az érdeklődőket október 3-án, egy korty frissítő mellett. Az esemény regisztrációköteles: nema.julia@spavia.comMég több információ ITT.

DSC_3160Designfood_Antonio_Photography_web

 

IMG_7917-b-web

_DSC4720-b-mail2