JI_32016 tavaszán, a budai Várban nyitja meg az első közép-európai éttermét Jamie Oliver. A régiós terjeszkedésben Jamie partnere a Zsidai Csoport lesz, mellyel már megkezdték a jövőbeni munkatársak felkutatását.

Éttermet nyitni Budapesten nagyon inspiráló számomra. A régióban az első éttermünket a budai Várban nyitjuk, melynél elképzelni sem tudok szebb lokációt egy étterem számára. Egy szuper helyi partnerrel dolgozunk, akivel már most elkezdtük a beszállítók, termelők és munkatársak keresését. Alig várom, hogy tavasz legyen és kinyissuk a kapukat!” – nyilatkozta a világhírű chef.

Jamie Oliver és olasz mentora, Gennaro Contaldo, 2008-ban nyitották meg az első Jamie’s Italian éttermet az angliai Oxfordban, olyan olasz konyhára építve, mely gyermekkoruk óta inspirálta őket. Jelenleg több mint 50 éttermük van világszerte, elérhető árú minőségi ételeikkel és baráti, személyes kiszolgálással rengeteg rajongót szereztek már maguknak.

JI Spring Summer Menu

Szívesen dolgozna Jamie-nek?

A vagány olasz étteremben helyszínen frissen készített tészták mellett látványkonyha és egy lélegzetelállító terasz is várja majd a vendégeket. A budapesti Jamie’s Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik majd, a termelők felkutatása már megkezdődött. A konyha az egyedülállóan kiemelkedő minőségű friss alapanyagokra épít, mely a fenntarthatóságot és az állatok etikus tartását helyezi előtérbe, a régióban egyedülálló szempontok szerint, folyamatos beszállítói és alapanyag ellenőrzéssel, a teljes visszakövethetőség mellett. A tisztaság és az állatokkal való méltó bánásmód az egyik kulcsa a rendszernek, melyet a Zsidai Csoport mellett Londonból is folyamatosan ellenőriznek. Nagyszerű fejlődési lehetőség ez minden olyan beszállítónak, aki a minőséget és a nemzetközi fejlődést tűzte ki célul.

Jamie’s Italian elhivatott, lelkes chefeket és felszolgálókat keres Budapesten. Az önéletrajzokat a karrier@zsidai.com email címre várják. A termelők az info@zsidai.com email címen jelentkezhetnek be.

Jamie munkatársakat keres