Amikor a budavári macskakövek a szeptemberi napfény mellett a poharakban megcsillanó bort is visszatükrözik, mi is ott leszünk, hogy fogadjuk olvasóinkat, beszélgessünk borokról, és persze kóstoljunk együtt! A Váli Péter-borok, a Pajzos-Megyer-palackok és a Pannontej sajtok mellett számos izgalmas borral találkozhat a VinCE 145-ös standján! Szombaton időben érdemes érkezni: 13 órától Bock József tart nálunk fogadóórát.

Kóstoljon velünk!

Hogy tesztel a VinCE Magazin? Milyen jó tesztelő lenne Önből? Próbálja ki magát a standunkon! A minitanfolyam ára mindössze egy szeptemberi VinCE Magazin megvásárlása, vagyis 2 vakon kóstolt bor oktatással, oklevéllel és a VinCE szeptemberi lapszámával összesen 600 forint. A 145-ös standon régebbi lapszámaink is elérhetők 300 forintért, amiért egy pohár bort is kap ajándékba!

tesztelés

Előfizetői akció

A Budavári Borfesztiválon egyéves előfizetést kötő vendégeinket egy palack (kb. 2000 Ft értékű) borral és egy tetszőlegesen választott különszámmal ajándékozzuk meg.

előfizetői akció

VinCE Borpróba

VinCE-Borpróba

Szavazzon telefonjával, hogy nyerjen Ön és kedvence is!

A VinCE Budapesten debütált a Borpróba alkalmazás, amelynek segítségével vendégeink könnyedén szavazhattak kedvenc kiállított borukra, szavazatukkal pedig a győztest kijuttatták a düsseldorfi ProWein borkiállításra. Az alkalmazás a Gourmet Fesztiválon is elérhető volt, ott a Bock Pince nyerte a legtöbb szavazatot. A Budavári Borfesztiválon is lehet voksolni a kedvenc borra. És hogy miért érdemes?

  • Aki szavaz: a szavazók között 3 hárompalackos borcsomagot, 3 VinCE Budapest 2016-os páros belépőt és 3 féléves VinCE Magazin-előfizetést sorsolunk ki.
  • Akire szavaznak: a legtöbb szavazatot szerző bor készítője oklevelet és egy kétoldalas VinCE Magazin megjelenést nyer!

Töltse ki sajtkvízünket és kóstoljon sajtjainkból!

  • Készítsen fotót standunknál,
  • küldje el az info@vincemagazin.hu címre,
  • mi feltesszük Facebook-oldalunkra,
  • és a legtöbb like-ot begyűjtő kép készítője Pannontej-sajtcsomagot nyer!

sajtkostolo

 

További információk és térkép: www.aborfesztival.hu