Kína konferenciaBár az elmúlt egy-két évben megtorpant a kínai borpiac robbanásszerű növekedése, a távol-keleti ország még mindig a legnagyobb potenciális piac. Tudják ezt az európai borászok is, akik közül egyre többen nyitottak a régió kihívásai iránt. Segíti térnyerésüket, hogy a kínai fogyasztók széles körben kísérleteznek a borokkal, hogy kiismerjék magukat a bővülő kínálatban.

A terület legnagyobb szakértőjének számító Debra Meiburg MW Wine in China címmel szervez konferenciát november 4-én Hong Kong-ban és 10-én Shanghaiban, 48 előadó részvételével. Az érdeklődő borászok és borkereskedők 12 szemináriumon, valamint nyitott vitákon ismerkedhetnek meg az aktuális borpiaci trendekkel, és kapcsolatokat is építhetnek. A konferencián szó lesz arról, hogyan lehet belépni a piacra, miként lehet felépíteni egy sikeres márkát, és melyek azok a kínai városok és régiók, amelyekre építeni lehet.

A részvételi díj 320 amerikai dollárBővebb információ ITT.

Jancis Robinson Master of Wine kínai borpiac működéséről szóló cikke (Hogyan működik a kínai borpiac?) 2014 szeptemberében jelent meg a VinCE Magazinban. KLIKK a cikkért >>