Sandro Boscaini_Istit HR (2)Az olasz Valpolicella régió világhírű borászata a MASI borainak hazai forgalmazója, a Heinemann Testvérek Kft. meghívására hazánkba érkezik a borászat nagykövete Michel Pistorio, aki a borokat a Castan Group executive chefje, Tivadar György készítette ételek kísérőjeként mutatja be november 11- én, 19 órától, a Búsuló Juhász étterem Klasszik termében.

A menü:

  • Possessioni Bianco 2014 – Provanszi zöldségek, sült tészta, kecskesajt
  • Masianco 2014 – Tőkehal turbolyás rizottóval
  • Possessioni Rosso 2013 – Brazil hátszín, töltött padlizsán
  • Campofiorin 2011 – Szarvasgerinc, sütőtökös töltött tészta, vörösboros gesztenyés jus
  • Costasera Amarone Classico 2010 + meglepetés bor – Sajtok, házi lekvár
  • Recioto 2008 – Három csokoládé mousse torta, paprika-málna sorbet
  • Szigetközi víz
  • Caffe L’Antico kávé

A borestre helyet foglalni a Búsuló Juhász étterem elérhetőségein a +36 1 209 1649 telefonszámon vagy az igazgato@busulojuhasz.hu email címen lehet. A helyek korlátozott számban biztosítottak. A részvételi díj: 17 500 Ft/fő.