Aria zongoraA hotelvilág egyik legfontosabb díját kapta meg Londonban az Aria Hotel Budapest, a World Boutique Hotel Awards-on Európa Legjobb Wellness Spája kategóriában lett első a zenei tematikájú luxus hotel.

 

A World Boutique Hotel Awards azért is különleges esemény, mert nem a nagy, globalizált hotelláncok egyes szállodáit keresi, hanem az egyedi, eredeti és kreatív megvalósítású hotelek közül választja ki azokat, ahol az elegancia és a magas esztétikai minőség mellett a szolgáltatások is nemzetközi színvonalúak. A már eddig is számos elismerést begyűjtő Aria Hotel Budapest ezzel végérvényesen a világ vezető luxus boutique hoteljei közé kerül.

Az Aria Hotel Budapest Europe’s Best Wellness Spa 2015 díjjal jutalmazott luxusfürdőjének belsőépítész-designere, Varró Zoltán a Harmony Spa tervezésekor olyan környezetet álmodott meg, amelyben úgy érezhetjük magunkat, mintha egy New York-i jazzklubban lennénk, miközben a medencéből hallgatjuk a zenét. A 10 méter hosszú medence mellett a svéd szaunát, az infraszaunát, a török „Hammam” gőzfürdőt, a jakuzzit, valamint a különféle kezeléseket élvezhetik az idelátogatók opera, klasszikus, jazz- és kortárs zene kíséretében. A szálloda a rangos díjat többek között az olyan különleges szolgáltatásai miatt kapta, mint a Harmony Rooftop Yoga sorozat, vagy a Hungarian Rhapsody kezelés, amely a Spa-ra jellemző zenei tematikus kezelések egyike, és organikus termálvízzel kényezteti a vendégeket.

Aria spa

Aria spa2

Amikor 15 évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy egy olyan hotelt fogunk építeni, amely egyben egy 6000 kötetes könyvtárnak is otthont ad, sokan kinevettek bennünket. Azóta kiderült, hogy a kultúra és az utazás remekül kiegészíti egymást. Egy művészeti tematikájú hotel ugyanis olyan egyedi utazási élményt nyújt, amelyben a vendégek nem csupán jól érzik magukat, de az itt szerzett élményeiket szívesen osztják meg barátaikkal, családjukkal vagy éppen üzletfeleikkel.” – mondta a díj átvétele után a szálloda tulajdonosa, Henry Kallan.

Aria bar

A londoni gálaesten a Library Hotel Collection hét szállodájának alapítását jegyző Henry Kallan egy másik rendkívül fontos díjat is átvehetett. Az Amerika Legjobb Városi Boutique Hoteljének járó díjat (Americas’ Best City Boutique Hotel 2015) ugyanis az Aria New York-i testvére, a Library Hotel kapta.

Aria étterem

A szálloda életében a következő nagy esemény novemberben a New York-i Waldorf Astoriában megrendezésre kerülő Boutique Design 2015 Gold Key Awards lesz, ahol három kategóriában is jelölték az Aria Hotel Budapestet (Legjobb Luxus Lobby, Legjobb Luxus Vendégszoba és Legjobb Luxus Hotel).

Aria bejárat

Bővebb információ: www.ariahotelbudapest.com