címlap 2015 decSosem volt ennyi ötcsillagos tétel egyetlenegy korábbi VinCE Magazinban sem! A jövő héten megjelenő december-januári lapszámban 7 francia tétel, köztük 3 champagne, 2 armagnac és 2 calvados lett VinCE-díjas szakértő tesztelőink szerint. Ez önmagában ünnep számunkra, és bízunk benne, hogy a rengeteg kiváló, nagyon jó, valamint jó tétel olvasóink ünnepeit is bearanyozza!

Az ötcsillagos tételeket itt találja >>

Buborékhatás – Hazai és külföldi pezsgők tesztje

Ha egyszer megkóstoljuk, a champagne elvarázsol, menthetetlenül és végérvényesen rabjává tesz. Decemberben pedig szégyenkezés nélkül pukkanhatnak a pezsgősdugók, és élvezhetjük a mámorító illatokat és ízeket. Ez évi tesztünk csodája a hazai tételek felzárkózása: egy-két rendkívüli és sok-sok kiváló tétel van közöttük, melyeket szívesen magunkkal vinnénk arra bizonyos lakatlan szigetre. 68 pezsgő érkezett, melyek közül csak 2 nem érte el a 3 csillagot, ez bőven hibahatáron belül van, így az idei pezsgőtermésre méltán lehetnek büszkék készítőik!

Tisztelet a franciáknak! – Armagnacok és calvadosok tesztje

Párlatok, amelyek kevésbé ismertek és népszerűek, mint a cognac, de ugyanolyan izgalmasak és változatosak. Múlt hónapban megkezdett kirándulásunkat folytatjuk az érlelt párlatok világában. Most armagnacot, Ararat brandyt és calvadost kóstoltunk, és ezzel korántsem értünk a végére, hiszen hátravan még a Brandy de Jerez és több hazai párlatkülönlegesség is, melyekre idővel sort kerítünk majd. Most viszont csúcsfinomságokat ajánlunk, köztük 4 ötcsillagos tételt, a karácsonyi vacsora végére!

tartalom decjan 2015