Borjog_logóMárcius 3-án neves hazai és külföldi előadók részvételével rendezik meg a Borjog és Bormarketing 2016 Konferenciát a Boscolo Hotel New York Palotában.
Az immáron negyedik alkalommal megrendezendő konferencia kiemelt célja, hogy felületet biztosítson a szőlőbor ágazatot segítő véleményformáló gondolatoknak és teret adjon a szakmát érintő érdemi kommunikációnak. Az idei szakmai fórum témája: „Egység, közösség, eredetvédelem”. A rendezvényen borjogi és bormarketing aktualitások, elméleti és gyakorlati kérdések megvitatása, sikertörténetek bemutatása mellett izgalmas, interaktív kerekasztal beszélgetésre is sor kerül.

Borjog Konf_2015

A VinCE már 2015-ben is szorosan együttműködött a Borjog konferencia szervezőivel (az egyik rendezvény résztvevői a másikra kedvezményt kaptak és viszont), 2016-ban azonban még szorosabbra fűzzük együttműködésünket: a kölcsönös résztvevői kedvezmény mellett összehangoljuk programjainkat, ilyen módon a Borjog konferencia előadásai korábban, a VinCE Budapest előadásainak nagy része pedig később kezdődik. A Borjog konferencia előadói meghívást kapnak a VinCE Budapest Wine Show-ra, ahol külön kóstolón mutatjuk be nekik a hazai szőlőfajták legjobb borait.