VinCE Magazin

Egy “Mamma” és a tokaji borok kalandja



Január 30-án a Gusteau Kulináris Élményműhely történetének egyik legizgalmasabb borvacsorájára kerül sor. Sztárvendégük, Anna Maria Barbieri,  akinek ételeit többek között Luciano Pavarotti is imádta, egyenesen Modenából érkezik a mádi Aszúházba. A népszerű Mamma, a modenai Antica Moka étterem chefasszonya és Horváth Gábor közösen készít menüsort ezen a különleges estén. Nem hiányozhatnak természetesen a Szent Tamás Pincészet borai és egyéb érdekességek sem.

Menüsor:

  • Mád Furmint 2013 –Parajos tortácska, parmezán espuma, ropogós pancetta

  • Szent Tamás Percze Hárslevelű 2012 – Házi tortellini, parmezán krém, parmezán kosárban

  • Szent Tamás Percze Furmint 2013 – Branzino, pontytejes házi tészta, füstölt tejfölhab

  • Szent Tamás Szent Tamás Furmint 2011 – Gyöngytyúk melle, krémes polenta, paradicsom; Lassan párolt malac, zöldségek

  • Szent Tamás Aszú 2009 – Mádili 2016

IMG_2357

A borvacsora ára: 30.000 Ft / fő – Sofőr vagy gyermek jegy borkíséret nélkül: 20.000 Ft / fő

Jelentkezés: info@gusteaumuhely.com

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.