Egy sor vendéglátóegység is csatlakozott a hétvégi Koffein Fesztiválhoz, így január 29. és 31. között számos budapesti kávézóban kedvezményes áron hörpinthetjük fel kedvenc feketénket, a rendezvény epicentruma pedig a sajátos hangulatú PRLMNT lesz.

A Nyugati téren, a volt Szikra mozi helyén található PRLMNT 3000 négyzetméteren várja majd a látogatókat, akik több koffein köré épülő program közül válogathatnak kedvükre. A hangulatos labirintus célja, hogy e három nap alatt megmutasson mindent, amit a koffein tartalmú termékekről tudni kell és tudni érdemes.

Koffein Fesztivál 2

A szervezők a Koffein Labirintust egy olyan varázslatos világként álmodták meg, melyben minden momentumnak saját kis története van, melyek mind arra várnak, hogy a látogatók egyesével felfedezzék őket. A Tea Szentélyében a Föld minden égtájáról érkező teakülönlegességek mellett a legegyszerűbb ízek is bemutatásra kerülnek, a kávérajongókat pedig a Speciality Kávésarok várja. Itt olyan kiállítók termékei kóstolhatók, akik nem csupán hivatásuknak, de szenvedélyüknek is tekintik a kávétermesztést. A kisebb manufaktúrák mellett természetesen helyet kapnak majd a nagyobb kávézóláncok és forgalmazók is a Kávé Sétányon, amely a folyékony feketénél jóval több izgalmat tartogat! A kávébabból készült koffein egész témakörét körbejárják a különleges ételektől kezdve az alkohollal megbolondított remekművekig.

Koffein hétvégéje

Amikor az elfogyasztott koffein megtette a kellő hatást, pihenésképpen ellátogathatunk a Relax Terembe egy frissítő masszázsért, a Szivar Teraszra, ha a koffeinhez nikotin is dukál, az Eszem-iszom Pulthoz kanyarodva kézműves finomságokkal terhelhetjük tovább ízlelőbimbóinkat, nem beszélve a Gombóc Artúr Csokigaléria kínálatáról! A gasztroélményen kívül pedig ott a Nagyszínpad, ahol mind a három nap programok dömpingje várja a látogatókat. Előadások, koncertek, szakmai hozzászólások, gyermek és családi programok, termékbemutatók és kóstolók teszik még érdekesebbé az idei Koffein Fesztivált.

További információ >>

Az ajánlót Reményi Diána készítette.