Forró, krémes kávé, tökéletesen elkészített steak pont úgy, ahogy szeretnénk. Hogy az embernek ne kelljen megalkuvónak lennie, egy tökéletes konyhai segítőre van szüksége, aki maximális eleganciával és szakértelemmel, a legmagasabb fokon teljesíti minden vágyát.

A Catler márka pont ilyen: letisztult, de elegáns, masszív és közben gyengéd. A legmagasabb elvárásoknak is megfelel. A nemesacél ötvözetből készült, egyedülálló Catler-termékeket a VinCE Budapest 122-es és 124-es standján tekinthetik meg. A Catler gépeket a rendezvény ideje alatt a VinCE Webshopban is megvásárolhatják. Szombatonként pedig 14 órától a VinCE Arcoroc Gastro Barban finom grillfalatok, Törley és György-Villa tételek elfogyasztása közben ismerkedhetünk meg a márkával.

Steak_picA Calter Grill&Bor menüsora

  • Grillezett hal (fekete tőkehal, makréla) karalábépürével, és párolt karfiollal toast kenyéren – Törley Chardonnay brut pezsgő
  • Grillezett zöldspárga olvasztott mozzarellával, körtés szőlős citrusos gyümölcspürével – György-Villa Etyek-budai Zenit 2015
  • Párolt bárányszelet ribizlis meggyturmixszal – György-Villa Villányi Cabernet Sauvignon 2013
  • Feketeerdő sonka ruccoklával és balzsamecet krémmel – György-Villa Villányi Merlot 2009

Előadók: Fejszák Tamás, a Catler chefje és Laczkó Gábor, a Törley főborásza

További VinCE Budapest programok >>